Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 15:23

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 17 » Методичний тиждень вихователів
11:29
Методичний тиждень вихователів

Понеділок (08.02.2016)

Інформаційний день

1. Відкриття методичного тижнявихователів.

2. Скарбничка методичних надбань (виставкаметодичнихрозробок та навчально-методичноїлітератури).

3. Відкритезаняття з самопідготовки домашніх  завдань  у 5-б класі.

Темою  заняття була «Подорож мальовничими куточками Тернопілля». Заняття проводилось у нетрадиційній формі – гра- подорож. Учні, уявно подорожуючи мальовничими місцевостями Тернопілля, мали змогу не тільки творчо підійти до виконання домашніх завдань, а й відкрити для себе красу та загадковість природніх куточків нашого краю: Медобори, Джуринський водоспад, печера Кришталева.

Вівторок(09.02.2016)

Творчий  день

  1. Мистецький квест «Любов руками дітей».

Квест (англ. «пошук, змагання»). Мистецький квест проводився у приміщенні Центру. Учні були поділені на 5 команд, шляхом вибору наосліп сердечок певного кольору. До кожної команди був прикріплений помічник, який слідкував за правильністю проходження маршруту, позначеного стрілками такого  кольору, як і сердечко  на  грудях   у кожного члена команди. Рухаючися   маршрутом, учні відгадували загадки, ребуси, виконували  творчі завдання  і  в  результаті  потрапляли у відповідну майстерню, де виготовлялися вироби з різних матеріалів.  Ці  прикраси  потім  використали   для  оформлення   актового залу,  в  якому  проводився     вечір  відпочинку,  приурочений   дню  Святого  Валентина.

2. Година творчості: колективне творче панно «Дерево любові» (відкрите заняття з гуртка у підготовчому  класі)

Усім нам потрібна любов. Наші діти – промінчики любові. Вони дарують свою любов та свої серця усьому світую  Але одне серденько – це маленьке послання, а наші  вихованці   створили одне спільне велике послання, яке відправили усім присутнім, своїм батькам, друзям, усьому світу.  Діти символічно оформили послання у вигляді «дерева любові», яке розмістили на видному місці у своєму класі.

Середа(10.02.2016)
Пізнавальний день

  1. Патріотичний месседж любові до України
  2. I♥UA

Майже щодня відбуваються акції, масові заходи на патріотичну тематику. Кожен висловлює любов до нашої Батьківщини по-своєму  -- хтось фарбує мости в національні кольори, хтось виготовляє прикраси, одягає вищиванки, складає вірші, пісні…

Учні нашого Центру також забажали продемонструвати свою любов, підтримку  та єдність з Україною, яку відобразили у патріотичному меседжі «I©UA»

  1. Пізнавальний проект «Професія - твій майбутній вибір» (відкрита  бесідиа у 9-10 кл)

Вибір професії – один із найважливіших виборів  у житті, адже професій багато, але не кожна відповідає покликанню душі людини. Ця тема є досить актуальною для старшокласників. Основною метою заняття було донести до  свідомості  учнів  важливість  правильного  вибору майбутньої професії. Заняття проводилось у формі пізнавального проекту, до якого був залучений шкільний психолог.

Четвер(11.02.2016)

Розважальний день

  1. Інформаційна  музично – розважальна програма «Любов придумана не нами, вона від Бога нам дана.

Кожен із нас потребує любові від  самого народження. Народившись, нам потрібно, щоб нас любили батьки, друзі, рідні.  Проте згодом нам стає потрібна інша любов, ми хочемо бути коханими і готові самі дарувати це почуття, яке робить кожного з нас по-справжньому щасливими. Свято відбулося у форматі телешоу «Холостяк», у фіналі якого перемогла любов.

  1. Святкова дискотека

П’ятниця(12.02.2016)

Методичний день

. Аукціон  педагогічних  ідей: «Морально- правове виховання –   основа формування  та розвитку  особистості учня». 

Завершальним етапом проведення методичного тижня став аукціон  педагогічних  ідей: «Морально- правове виховання –   основа формування  та розвитку  особистості учня».         «Ми виховуємо учня, не як носія знань, а як людину яка має жити в суспільстві і приносити йому користь», зазначав В.О. Сухомлинський. Правова освіта та моральне виховання, профілактика правопорушень серед школярів, поряд з національно патріотичним вихованням, постійно в центрі уваги нашого педагогічного колективу. Під час проведення педагогічного аукціону, присутні ділилися досвідом, своїм баченням шляхів розв’язання проблеми морально-правового виховання учнів нашого Центру.

 

2. Підведенняпідсумківпроведення  методичного тижня вихователів.

Переглядів: 781 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz