Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:55

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Листопад » 30 » Методичний тиждень дошкільного відділення
23:47
Методичний тиждень дошкільного відділення

З 20 по 24 листопада 2017 року в Центрі відбувся методичний тиждень дошкільного відділення.

Тиждень педагогічної майстерності вчителів та вихователів дошкільного відділення проходив  під  назвою «Використання здоров’язберігаючих технологій у вихованні дітей дошкільного віку»

Перший день тижня- ціннісне ставлення дитини до свого  «Соціального Я».  В цей день для дітей вихователі Центру підготували лялькову виставу «Коза-Дереза»  та  провели майстер-клас, під час якого вихованці разом із педагогами виготовляли парасольки для зайчика. Перший день методичного тижня розпочався   виставкою методичних та дидактичних надбань педагогів  та конкурсу-фестивалю споруд із «Лего», в якому прийняли участь спільні вироби дітей та батьків.

Заходи  другого   дня  методичного тижня  були   спрямовані на формування  в  дошкільників  ціннісного ставлення дитини до свого «Фізичного Я».  Вихователь молодшої  групи  Вітвіцька Галина Романівна запросила гостей на відкрите заняття з ознайомлення з соціумом «Свійські тварини». В  другій   половині  дня   дошкільнята разом із батьками  змагалися  у  сімейному спортивному святі «Веселі старти».

Середа виховувала ціннісне ставлення дитини до свого «Психічного «Я». В рамках цього дня для батьків Центру був організований вечір запитань та відповідей із педіатром. У середу дошкільнята молодшої та середньої груп відправилися  у віртуальну  мандрівку до осіннього лісу. Підготувавши таночки, пісеньки та віршики,  вихованці радісно провели осінь і отримали щедрі подарунки.

Четвертий день методичного тижня був спрямований на формування ставлення дитини до свого «Комунікативного Я». Цього дня, уже традиційно, була проведена  благодійна ярмарка-продаж домашніх солодощів. Усі виручені кошти будуть спрямовані на подарунки для дітей-сиріт до святого Миколая. Після обіду батьків разом із дітьми запросили у логостудію «Дивосвіт звуків», дошкільнята та їхні мами виконували цікаві завдання для формування і автоматизації звуків, а також отримали поради для формування мовленнєвих компетенцій.

Завершився методичний тиждень підведенням підсумків та святом  осені  «Осінній ярмарок» у старшій групі.  На концерті діти не лише весело ярмаркували, а й танцювали запальні таночки, грали музичні народні ігри та цікаво забавлялися. На засіданні круглого столу педагоги обговорили тему «Підбір індивідуальних методів та засобів навчання і виховання для дітей з особливими освітніми потребами» та поділилися  власним досвідом. 


       

Переглядів: 769 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz