Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 08:42

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Квітень » 10 » Тиждень природничо - математичних дисциплін
12:44
Тиждень природничо - математичних дисциплін

         З  3 квітня по 7 квітня у Центрі проходив тиждень природничо- математичних дисциплін.  Він розпочався з еколого-освітньої  презентації  «Подорож у пташину країну».   Вчитель біології  Ходинецька М.Й. в цікавій формі розширила знання учнів про птахів. Діти дізналися про користь пернатих для природи і людей.

         4 квітня  учнів Центру запросила у гості  Математика.  На перервах учні  розгадували математичні ребуси, розвʼязували  цікаві задачі.   Перевірити знання , вміння та навички з математики допомогла  розважально-інтелектуальна гра «Найкращий знавець  математики,»  яку  провела  вчитель  математики Брухівська О.П.

         У навчальному закладі велика увага приділяється духовному вихованню дітей.  5 квітня учні Центру розважали над Страстями Христовими. Захід організувала і провела вчитель основ християнської етики  Солонинка Р.Т.  Метою заходу було пробудити у дітей бажання  допомагати іншим у важкі хвилини життя, виховувати учнів у дусі Христової науки.

        6 квітня вчитель біології Ходинецька  М.Й.  провела майстер-клас  «Інтерактивні методи навчання на уроках біології», ознайомила присутніх із  методами інтерактивного навчання та формами роботи на своїх уроках.

         Дуже цікавою і змістовною видалася інформаційна година «Радісне таїнство Благовіщення», підготовлена Солонинкою Р.Т., яка була проведена 7 квітня. В цей день члени методичного обʼєднання відвідали відкритий урок з основ здоровʼя у 8 класі на тему: «Соціальні небезпеки. Інформаційна безпека» ( вчитель Тригук І. В.).

        Тиждень закінчився круглим столом  «Використання  міжпредметних звʼязків на уроках природничо-математичних дисциплін як засіб підвищення ефективності навчання».

         Усі заходи предметного тижня були проведені на високому методичному рівні з використанням сучасних технологій, інноваційних форм та методів викладання природничих дисциплін.

Переглядів: 473 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz