Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 09:28

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Квітень » 3 » Тиждень педагогічної майстерності вихователів
17:17
Тиждень педагогічної майстерності вихователів

З 13 березня по 17 березня, в нашому Центрі проходив тиждень педагогічної майстерності вихователів. В рамках тижня вихователі молодшої та старшої ланок ділились своїм досвідом роботи , методичним матеріалом, демонстрували свої педагогічні навики на відкритих заняттях.

Згідно плану цілий тиждень був насиченим та цікавим для вихованців Центру. Відкрив тиждень інформаційний день. Вихователі поділились своїм досвідом з колегами через презентацію методичного матеріалу «Педагогічні розсипи». На цій презентації можна було ознайомитись з новинками методичної літератури, а також доторкнутись до багаторічного досвіду старших вихователів через їх індивідуальні розробки.

У вівторок, 14 березня, творчий день методичного тижня відкрила вихователь ХІІ виховної групи Здир Руслана Андріївна.Вона провела відкрите заняття Творчої майстерні «Тістопластика». Заняття було організовано та проведено у сучасному стилі виховної методики - артпроект «Святині українського народу». Діти та вихователі були задіяні у виготовленні оберегу для нашого Центру.

Як день відкритих дверей розпочалась середа. Вихователі всіх груп взяли участь у загальношкільному майстер-класі з виготовлення символічного «Вінка єдності». Діти ознайомились з символами українського віночка , та з великим задоволенням своїми руками символічно поєднали всіх людей України в єдиний і нероздільний вінок.

У четвер,15 березня, вихованці нашого Центру разом з вихователями Михалків М..З. та Мудрою О.О. взяли участь у флешмобі «Вінок єдності»,продемонструвавши силу і нероздільність української нації. Діти відправили повідомлення миру і єдності для всієї України та заявили про свою небайдужість до проблем рідної землі.

Також вихователь ІХ виховної групи Дем’янчук В.П.на відкритому занятті зі спортивної години , втілив у життя навчально-реабілітаційні методики та принципи розвантаження психологічної напруги засобами рухливих ігор. Тема заняття «Гра у футбол» - сучасна і цікава для дітей мотивація у розвитку своїх знань в області сучасного українського спорту.

Після заняття вихователі і учні Центру мали змогу розважитись, відпочити та продемонструвати свої спортивні здібності. Вихователями Слюсар Н.П. та Пердутою Н.Б. були організовані весняні ігри «Єднаємо покоління». У змаганнях взяли участь дві команди: вихователів – «Олімпійці» та учнів – «Чемпіони». Різноманітні конкурси сприяли єднанню між дітьми та педагогами. Першість у весняних іграх отримала команда «Чемпіони». Обидві команди було відзначено почесними грамотами нашого Центру.

 

У заключний день методичної майстерності була можливість почерпнути нові знання та проаналізувати організацію та проведення всіх виховних заходів. Було організовано круглий стіл «Екологічна культура, як невід’ємна частина всебічного виховання особистості учня», на якому виступили з доповідями про екологічну культуру та використання її у власному досвіді голова методоб’єднання вихователів старших класів Максимів Н.І. та вихователь Х виховної групи Голочинська І.О.

Під час проведення методичного тижня вихователі разом з дітьми показали свою єдність і спроможність проявляти свою індивідуальність та стійку національну позицію.

Переглядів: 610 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz