Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 04:35

Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр Тернопільської обласної ради

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Квітень » 12 » Екскурсія до Тернопільських артилеристів
17:15
Екскурсія до Тернопільських артилеристів

          12  квітня  2017  року  до Тернопільських артилеристів на екскурсію з перед великодніми  гостинцями та піснями приїхали вихованці Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру  та   щоби  на власні очі побачити, як живуть військові  44-ї  бригади, чим займаються, подивитись на техніку артилеристів у пункті постійної дислокації. За попередньою домовленістю командування бригади разом з офіцерами запропонували для  наших  дітей   цікаву та пізнавальну екскурсію територією частини, ознайомили з її історією, запропонували переглянути документальний фільм з життя військових у клубі частини.

         Учениця  11  класу  Марущак  Наталія  та  11 класу  Вертепна  Юлія   у жестовому виконанні під музичну фонограму   передали присутнім армійцям свою любов до України, підтримку у молитві українського солдата. В знак подяки заступник командира бригади з морально-психологічного забезпечення полковник В.Затурський подарував школярам шеврон 44-ї окремої артилерійської бригади, на згадку про цю зустріч.  Військовий капелан отець Володимиркотрий постійно перебував з бійцями в зоні АТО, поблагословив присутніх та подякував діткам за їх увагу.

         Директор Центру   Марія Кацан від імені колективу та вихованців свого закладу висловила військовим щирі слова за таку прекрасну мить, яку організували і провели саме для них, а також передали військовим подарунки до Великодніх свят:  паски, ляльки-мотанки, які власноруч робили напередодні,  малюнки,  мальовані  рушники-обереги,  писанки.

      Серед найкращих вражень, які отримали діти під час прогулянки,  були справжні гармати, які вони вперше  бачать у своєму житті так близько.  Кожен  з учасників екскурсії  мав змогу  потримати  у руках автомат, а членам  шкільного  гуртка  «Патріот»    пощастило його розібрати та зібрати згідно встановленого часу.

       Зі   щирими усмішками та хорошим настроєм поверталися наші  вихованці  додому,  в  Теребовлю. Тепер вони знають, що український солдат по-справжньому оберігає їх спокій, аби не зважаючи на власні життєві труднощівони в мирі зростали та навчалися на своїй рідній землі.

І  на  завершення  такої  теплої  зустрічі   від  дітей  прозвучали  слова: 

Я  благаю,  щоб  ти  повернувся

До  родини  своєї  живим!

Та  в  бою  щоби  не  спотикнувся,

Ангел  став  охоронцем  твоїм!

Переглядів: 470 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz